• Montage en installatie
  van badkamers & sanitair

  De Mink Montage verzorgt de aanleg of verbouwing van uw badkamer van A tot Z.Professioneel leidingwerk, riolering en ventilatie, een goed plan voor vloerverwarming en/of (design)radiatoren, juiste plaatsing van douche en/of bad en uiteraard strak tegelwerk

 • Montage en installatie
  van keukens

  Een keuken installeren is nauwkeurig werk. Zowel het stellen en koppelen van kastwerk en werkbladen, als ook de installatie eisen van de apparatuur. Aanleg c.q. aansluiten van gas, elektra, water en afvoer moeten nauwkeurig voldoen aan de keuken installatie eisen.

 • Loodgieterswerk.
  Water, afvoer, gas en ventilatie

  Alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot water, gas, rioolwerk en ventilatie voert De Mink Montage graag voor u uit.De ideale partner in combinatie met de aanleg van uw Keuken, Badkamer of toilet.Zo nemen wij alles uit handen en leveren een prachtig eindresultaat af.

 • Centrale verwarming

  De Mink Montage helpt u graag verder op het gebied van ketelvervanging, centrale verwarming, ventilatie en onderhoud.

 • Elektra

  Naast ons reguliere installatiewerk van keuken en badkamers voeren wij ook klein-elektra werk uit. Een nieuw stopcontact, het verleggen van een lichtpunt of het aanleggen van spots. U kunt het gerust overlaten aan De Mink Montage.

 • Overige

  Wanneer een verbouwing van badkamer of keuken aan bod komt volgen er regelmatig werkzaamheden als stucen, spachtelputzen, schilderen of het leggen van vloeren. Ook voor deze werkzaamheden kunt ons inzetten. En zijn wij zelf niet gespecialiseerd genoeg? Dan hebben wij betrouwbare partners waar wij mee samenwerken.

 • Sperwerlaan 183,
  3136 GD Vlaardingen

© Copyright 2021 - De Mink Montage - Alle rechten voorbehouden.